Diumenge, 15 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat aporta 600.000 euros al Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

La conseller portaveu del Govern, Meritxell Budó, anunciava aquest dimarts que la Generalitat ha acordat concedir una subvenció de 600.000 euros, per als anys 2019, 2020 i 2021.

La subvenció s’adreça a la Fundació VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, per tal de finançar el projecte museogràfic de la futura exposició estable de les cultures del vi, a la nova seu del Museu.
Aquesta aportació de la Generalitat cobrirà el finançament d’una part de la totalitat del projecte, que té un pressupost de 2.100.000 euros.
El Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, situat a l’antic palau dels reis de la Corona d’Aragó de Vilafranca, és un espai perquè els visitants experimentin la cultura del vi a partir de la simbiosi entre història, cultura i territori. Disposa d’un fons de gran valor relacionat amb la viticultura, que inclou eines del camp, àmfores, pitxells de ceràmica, copes d’estany i d’argent, o exemplars de cristalleria de Bohèmia. A més dels objectes, VINSEUM també compta amb un important fons documental sobre la vinya i el vi.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus

Penedès Televisió

09:15
El brot
Thomas Bernhard - Neus Canyellas
09:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: