Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una dona va morir en una col·lisió frontal a l’N-340 a Vilafranca

Aquest diumenge a la nit hi va haver un sinistre mortal de trànsit al punt quilomètric 1213 de l’N-340 a Vilafranca. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21’55h.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes van col·lidir frontalment i la passatgera d’un dels vehicles, de 69 anys i veïna de Llorenç del Penedès, va morir. Els conductors dels dos cotxes van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.
Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que van realitzar tasques d’excarceració i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Quant a l’afectació viària, la carretera va quedar totalment tallada durant quatre hores i es van fer desviaments per una rotonda.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: