Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detinguda la conductora implicada en l’accident mortal d’aquest matí a Castellet

L’han detingut acusada d’homicidi imprudent després de ser donada d’alta a l’hospital on se li ha fet una prova d’alcoholèmia que ha donat positiu.

Els Mossos d’Esquadra han detingut la dona de 24 anys i veïna de Bellvei implicada en l’accident que aquesta matinada de dimarts s’ha produït a la carretera N-340 al seu pas per el municipi de Castellet i la Gornal. L’han detingut com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi per imprudència greu i conduir sota els efectes de l’alcohol, ja que en la prova d’alcoholèmia que se li ha practicat a l’hospital ha donat positiu de 0,47mg/l. Un cop donada d’alta a l’hospital els Mossos l’han detinguda.

Recordem que l’accident s’ha produït poc després de les 5 de la matinada quan han col·lisionat frontalment dos vehicles. Segons les primeres investigacions la detinguda hauria envaït el sentit contrari de circulació col·lidint frontalment amb un altre vehicle, el conductor del qual ha mort a conseqüència del xoc.

La detinguda passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Tarragona.

D’altra banda, dilluns al vespre es va produir un altre accident, en aquest cas un atropellament mortal. Segons informen els Mossos d’Esquadra un turisme va atropellar, per causes que encara s’estaven investigant, un vianant al punt quilomètric 1211, al terme de Vilafranca poc abans de les 8 del vespre. La víctima és un home de nacionalitat marroquina.

Amb aquestes dues víctimes d’aquestes darreres hores són ja 105 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest any a les carreteres catalanes.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: