Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un motorista de 17 anys, veí de Torrelles, ha mort en xocar amb un porc senglar

L’Ajuntament de Torrelles va decretar ahir dos dies de dol oficial per la mort del jove.

El jove de 17 anys, Ivan Valle, va morir aquest dimarts a Bellvitge, on estava ingressat des de dilluns per haver patit un accident de moto a la carretera BV-2151 a Sant Martí Sarroca, al nucli de la Rovira Roja. Segons ha informat el Servei Català del Transit les causes s’estan investigant, però tot apunta que l’accident s’hauria produït en xocar amb un senglar.
El jove vivia a Sant Martí Sarroca tot i que la seva família és de Torrelles. Per aquest motiu, dimarts al vespre li van dedicar un minut de silenci abans de l’acte contra la violència masclista que estava previst davant del consistori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: