Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’intercanvi Audiovisual Tools 4 Inclusion conclou amb una performance al centre de Vilafranca

L’intercanvi juvenil Audiovisual Tools 4 Inclusion acabava aquest diumenge amb una performance que va reunir els joves participants a la plaça de Sant Joan de Vilafranca.

Durant aquest intercanvi, que es va iniciar el passat 16 de juliol, les persones participants han fet activitats a la vila amb l’objectiu de fomentar les relacions interculturals i reflexionar sobre el paper que juguen els mitjans audiovisuals a l’hora de fomentar la inclusió social.
A la performance de la cloenda, els i les joves van fer jocs i experiments socials per reflexionar sobre el concepte que han estat treballant aquests darrers dies.

Aquest intercanvi juvenil s’emmarca dins el programa Erasmus + (Erasmus Plus) i, en aquest cas, implicava persones vingudes des de Bulgària, Itàlia, Xipre, Macedònia, Portugal i Vilafranca. Els fruits de la convivència entre les persones participants són el més interessant de l’experiència, com explica l’assessor de mobilitat Sergi Gallego.

Els joves participants a l’intercanvi també han conegut durant la seva estada a Vilafranca la tasca de Cineclub Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: