Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ex-regidor Josep Maria Martí obre amb el seu pregó les festes del barri de l’Espirall

L’ex-regidor Josep Maria Martí obre amb el seu pregó les festes del barri de l’Espirall

La plaça Doctor Bonet acollia aquest dijous al vespre els primers actes de la Festa del Barri de l’Espirall, que al llarg del cap de setmana viurà els seus actes centrals.

Com és habitual el pregó servia per iniciar la festa, i enguany l’encarregat d’oferir-lo va ser l’ex-regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca Josep Maria Martí. Tot just abans d’iniciar el parlament, Martí explicava que des de l’Associació van proposar-li de fer el pregó i que ho va acceptar amb ganes. Recordava que la seva relació amb el barri obeeix bàsicament a la seva tasca política els darrers anys, com a regidor i en el marc també de tot el que s’ha fet amb la llei de barris.

Tall «La meva vinculació 15h09’10» … 15h09’43» aquest any»

Martí comentava que la seva intenció era parlar dels seus records de jove, ja que va viure entre el barri del Poble Nou i el municipi de La Granada, passant doncs per l’Espirall; i després ja la relació a nivell professional per obres fetes al barri i a nivell de regidor. Els records del dia a dia i dels petits contactes amb la gent del barri.

Tall «Jo una mica 15h09’57» … 15h10’43» problema»

El president de l’Associació de Veïns de l’Espirall, Antonio Domínguez, va ser l’encarregat de presentar el pregoner. Després, i davant d’una plaça que sempre acull força públic, va ser el torn de Martí i el seu pregó.

Les activitats continuen al llarg d’aquests propers dies, ja aquest mateix divendres es farà una batucada i correbars al vespre, actuació de l’escola de ball Arunci, i ja de matinada discoteca jove. Dissabte entre altres propostes hi ha un mercat de segona mà i la festa de l’escuma; i de cara a diumenge la missa rociera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: