Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC mostra el seu rebuig al pacte entre JxCAT i PSC al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

En el marc de la campanya que l’ANC ha engegat arreu del país sota el lema de ‘Stop 155’ es va fer una concentració per fer sentir el rebuig als acords dels partits independentistes amb el PSC.

Dissabte al migdia, tot just abans de l’inici del ple de constitució del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, membres de l’ANC es van concentrar davant de la seu de l’ens comarcal per fer visible el seu desacord amb el pacte de govern que havien anunciat JxCAT i PSC.

La protesta s’emmarca en la campanya ‘Stop155’ que ha engegat l’entitat arreu, i volia fer palès el malestar de l’Assembela Nacional Catalana davant els pactes de partits independentistes amb el PSC. Esther Güell, coordinadora de l’ANC a Vilafranca, comentava que no podia ser que havent-hi majories independentistes es doni representativitat al PSC. Valoraven molt negativament els acords assolits.

Des de l’ANC a nivell de país la intenció hauria estat que aquests pactes no s’haguessin formalitzat enlloc; però són conscients que és complicat lluitar contra el tacticisme dels partits que es mouen per els seus interessos particulars.

Els membres de l’ANC, amb pancartes amb el lema ‘stop155’ i una pancarta en suport al presos polítics i demanant el seu alliberament, van ser presents al saló de plens mentre es feia la constitució de l’ens.

En determinats moments van fer sentir xiulets i el seu desacord, principalment a l’hora que alguns dels consellers bé de JxCAT o del PSC intervenien per jurar o prometre el seu càrrec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: