Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa del barri de l’Espirall acaba amb un bon balanç tot i la pluja del dissabte al matí

El president de l’Associació de Veïns i Veïnes, Antonio Díaz, en feia un balanç del tot positiu, sobretot per l’alta participació de la gent del barri i de la resta de Vilafranca.

La intensa pluja del dissabte al matí va obligar a retirar les parades del mercat de segona mà i intercanvi de la festa del barri de l’Espirall i a suspendre la festa de l’escuma, prevista per les onze del matí. Però a banda d’aquestes dues activitats, la festa es va poder celebrar amb normalitat, amb la majoria dels actes concentrats a la Plaça del Doctor Bonet.

El dijous, el pregó de l’ex regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca Josep Maria Martí donava el tret de sortida a una de les festes de barri més seguides de la vila. El programa continuava amb multitud d’activitats per a tots els públics que acabaven aquest diumenge a la nit.

El president de l’Associació de Veïns i Veïnes, Antonio Díaz, en feia un balanç del tot positiu, sobretot per l’alta participació de la gent del barri i de la resta de Vilafranca.

Díaz explicava que cada any intenten superar-se en organitzar la festa perquè com més gent millor en pugui gaudir.

El dissabte, el mercat de segona mà i intercanvi es va haver de desmuntar a causa de la pluja però a primera hora vam poder parlar amb un dels paradistes, el Josep M. Rubió.

Anant més enrere en el temps, una altra de les activitats que va comptar amb força participació va ser la batucada i el correbars de divendres al vespre. Els Tabalots de Sant Sadurní d’Anoia eren els encarregats d’amenitzar la vetllada pels carrers del barri, com també ho van fer els dos anys anteriors.

El ball country, el playback o la dansa oriental van ser altres dels actes programats dins la festa del barri que van tenir un ampli seguiment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: