Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenten a Vilafranca els ‘Contes des de la presó’ d’Oriol Junqueras

Persones properes a Oriol Junqueras han participat a la presentació a Vilafranca del seu llibre ‘Contes des de la presó’.

Esquerra Republicana de Vilafranca organitzava aquest dijous al vespre a l’Escorxador la presentació del llibre d’Oriol Junqueras ‘Contes des de la presó’. L’acte, que tenia lloc a una sala gran completament plena, va comptar amb la participació de diverses persones molt properes al polític empresonat com la seva parella Neus Bramona, l’escriptor i ex cap de premsa de Junqueras Sergi Sol i gent del col·lectiu Free Junqueras, entre d’altres.

A banda de presentar-hi els contes que Oriol Junqueras ha escrit des de la presó per als seus fills, l’acte també servia per a presentar el llibre de Sergi Sol ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’.

Sol explicava abans de començar la presentació que la voluntat d’actes com aquests és donar a conèixer la figura del polític i les seves conviccions.

Sol preveu una condemna dura al judici del procés però explica que Junqueras es manté ferm en les seves conviccions.

L’acte d’aquest dijous va comptar amb la participació de Free Junqueras que, nascuda a Sant Vicenç dels Horts, és una plataforma ciutadana que demana l’alliberament de Junqueras i la resta de presos independentistes.

La presentació va comptar també amb diverses lectures i l’acompanyament musical de Giuseppe Costa i Pep Picas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: