Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta ‘Brot. 25 passejades breus’ en el marc dels actes d’aniversari de l’Odissea

El llibre recull els textos que s’han utilitzat per fer els curts de l’audiovisual que forma part també dels actes d’aniversari de la llibreria i que s’estan emetent per Penedès Televisió.

El Claustre de Sant Francesc acollia diumenge la presentació del llibre que ha editat la llibreria l’Odissea amb el títol de Brot, i que s’emmarca en els actes que està duent a terme la llibreria per tal celebrar aquest quart de segle d’existència.

Carmel Carrillo, des de l’Odissea, comentava que havien engegat aquest projecte en base a dos facetes, una proposta audiovisual i un llibre que recull el material que compon els audiovisuals i un seguit d’il·lustracions.

Tall «Hem volgut 11h18’50» … 11h19’33» contes»

En aquest sentit Carrillo destacava també la participació de l’Escola d’Art Arsenal que ha estat a través dels alumnes de segon grau de Disseny Gràfic ha estat l’encarregada de fer el disseny del llibre. La proposta que s’ha triat entre els cinc alumnes que hi han participat era la d’Ari Moyano que ha pogut participar directament en tot el procés d’edició.

A l’acte de presentació, que va consistir també en la lectura d’alguns dels textos, la presentació d’algunes il·lustracions i l’explicació del projecte de llibre i audiovisual que ja s’està projectant a través de Penedès Televisió, van assistir-hi una seixantena de persones.

De la seva banda, el realitzador Pep Puig recordava que es van filmar i enregistrar 25 relats breus que valien celebrar i recordar els 25 anys de l’Odissea.

Puig es mostrava satisfet de l’evolució del projecte, tot i que ha estat complicat per la participació de molta gent.

El llibre, que es presentava diumenge, no està a la venda, i qui en vulgui tenir un exemplar pot acostar-se a la Llibreria l’Odissea i n’hi donaran gratuïtament un.

L’audiovisual com dèiem ja es pot veure per Penedès Televisió i també es poden trobar els capítols ja emesos a l’apartat de televisió a la carta de la web rtvvilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: