Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Regueiro obre la Festa del Poble Nou amb un pregó proper i una cançó dedicada al barri

Divendres al vespre es donava el tret de sortida a la primera de les festes de barri de Vilafranca, amb els primers actes al barri del Poble Nou centralitzats com és habitual al Parc del Tívoli.

L’encarregat d’encetar les festes al barri era el veí del Poble Nou Toni Regueiro. Actor, conegut sempre per aportar humor i sàtira als seus papers, Regueiro explicava que estava content i il·lusionat d’haver estat convidat a fer el pregó del seu barri. Abans de començar comentava que la seva intenció era fer un pregó proper, fresc i enfocat a parlar del barri des de la seva visió particular.

Un pregó que va tenir a la seva recta final una petita sorpresa, ja que Regueiro es va fer acompanyar de dos músics dalt de l’escenari per tal de dedicar una cançó al barri.

En acabar una tronada va donar pas al sopar de veïns i veïnes al mateix Parc del Tívoli. Un sopar que en aquesta segona edició des de que el van recuperar l’any passat reunia més d’un centenar de persones, i que va donar pas a una exhibició de Lindy Hop per tancar el primer dia de festa.

Després de l’inici divendres al vespre nit, els actes a la festa del barri del Poble Nou van continuar dissabte al matí amb un taller solidari que es feia al local de l’associació, l’espectacle infantil a la tarda al Parc del Tívoli amb la xocolatada i la mostra de balls. I diumenge amb diferents activitats com el taller de tai-chi i les sardanes del matí, o el clàssic rom cremat de la tarda que servia per acabar la Festa del Barri del Poble, amb el grup Xató.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: