Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segon 4 de 8 de l’any pels Xicots de Vilafranca a La Bisbal

Pas endavant dels Xicots que van reeditar el castell de 8, que els va permetre repetir la seva millor diada d’aquest inici de temporada

El canvi de dia de la diada d’apadrinament dels Bous de la Bisbal, que va passar de diumenge a migdia a dissabte tarda, va ser bon presagi per als Xicots de Vilafranca, que en aquesta quarta edició van aprofitar per descarregar el seu segon 4 de 8 de la temporada. Malgrat no anar sobrats de camisa van fer el pas endavant i la segona ronda de la diada va arribar el segon castell de 8 de l’any. de bona mida i ràpid no van patir per completar-lo. Una diada, que a l’igual de les Fires de Maig van completar amb el 4 de 7 amb l’agulla i el 5 de 7. A seguir la progressió per veure aviat la torre de 7 i el 3 de 8.

En la seva diada d’apadrinament la colla local de La Bisbal va sumar tres castells de la gamma alta de sis, la Torre, el 4 amb l’agulla i el 5, mentre que l’altra colla padrina, els Nois de la Torre, va notar molt les baixes de tronc i la manca de camises conformant-se amb el 3 i el 4 de 6 i el 3 de 6 amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: