Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’onzena Nit dels Xarel·los ha tornat a ser un èxit

La responsable de l’esdeveniment, Olga Guasch, destacava que moltes de les persones que passaven pel Claustre eren repetidores d’altres edicions de la Nit dels Xarel·los.

L’onzena edició de la Nit dels Xarel·los va reunir aquest dissabte al vespre 14 cellers que portaven al Claustre de Sant Francesc els seus millors vins fets exclusivament amb aquesta varietat autòctona. En total es podien degustar 26 productes diferents.

Sota l’organització del restaurant El Gat Blau i amb el patrocini de la DO Penedès, la vetllada va tornar a ser un èxit i va comptar amb molt de públic interessat en tastar els vins i les propostes gastronòmiques que els acompanyaven, incloses les ostres fresques del Delta.
La responsable de l’esdeveniment, Olga Guasch, destacava que moltes de les persones que passaven pel Claustre eren repetidores d’altres edicions de la Nit dels Xarel·los.

La Nit dels Xarel·los és un esdeveniment plenament consolidat que va començar celebrant-se al Vinseum i que es va traslladar al Claustre de Sant Francesc en créixer considerablement. Guasch comentava que l’espai és emblemàtic i suposa una part indispensable de la vetllada, encara que la participació de la gent vagi creixent.

A banda dels vins i la gastronomia, la Nit dels Xarel·los comptava amb la música en directe de Mediterrani Guitar by Xavi Díaz & Javi Martínez.
Un altre dels revulsius de la cita és l’actuació dels Castellers de Vilafranca, que tenia lloc poc després d’obrir portes al carrer de Sant Pere.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: