Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca fa una campanya intensiva de control dels propietaris de gossos

La campanya vol fer un control exhaustiu en els espais més habitualment utilitzats per els propietaris de gossos, per vigilar el compliment de l’ordenança.

La campanya s’inicia en resposta a les demandes de la ciutadania, i se centrarà en fer un control dels usos dels espais públics adreçada, de manera molt específica, a la presència de gossos i, sobretot, a l’incivisme per part dels seus propietaris i propietàries.

La campanya, que es durà a terme durant tot el mes de juny, vigilarà que els gossos no vagin deslligats, que es recullin les seves deposicions i que es dilueixi amb aigua els seus orins. En el cas dels gossos considerats potencialment perillosos es controlarà, a més, que compleixin correctament amb la normativa específica. També es controlarà que els gossos vagin correctament identificats amb el xip corresponent.

El control es farà a tota la ciutat, però de manera especial a les places, jardins i aquells llocs respecte dels quals la ciutadania fa arribar a la Policia Local més queixes, especialment per la presència d’excrements.

Cal tenir present que la sanció per no recollir les defecacions supera els 400 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: