Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La llibreria L’Odissea celebra els seus 25 anys amb un projecte audiovisual i un llibre

La llibreria celebra enguany els seus 25 anys, i per celebrar-ho han preparat un audiovisual amb un recull de 25 relats curts, que també es publicaran en forma de llibre.

Ja fa temps que hi estant treballant, i aquest dissabte es veurà per Penedès Televisió el primers dels 10 capítol del projecte «El Brot, 25 passejades literàries breus» que s’ha impulsat des de la llibreria l’Odissea per celebrar els seus primers 25 anys.

Aquesta setmana, a la mateixa llibreria, es presentava el projecte amb alguns dels seus protagonistes. Carmel Carrillo, des de la llibreria l’Odissea explicava que es tracta d’un projecte coral en que hi ha participat força gent i que vol promoure la lectura, l’escriptura i l’amor per la literatura. Una proposta que té una primera part en format audiovisual que ja està acabada i una segona que prendrà el format de llibre i que està ja en les seves darreres etapes.

La part audioviual ha anat a càrrec de la productora de Pep Puig, i ja està enllestida. Aquest dissabte a un quart de 6 de la tarda es podrà veure el primer dels 10 capítols que s’han produït. S’hi condensen les lectures i les imatges relacionades amb 24 lectures de relats breus, i un de final que és un recull de fragments de l’Odissea d’Homer.

D’aquest material finalment se n’ha fet un llibre, que ha estat possible gràcies a la col·laboració dels alumnes d’arts gràfiques de l’escola d’art Arsenal.

Com explica el seu director, Albert Abella, aquestes col·laboracions són molt importants per l’escola ja que permeten als seus alumnes participar en projectes reals que han de tenir una sortida al mercat. En aquest cas s’ha acabat concretant en quatre propostes per recollir en un llibre els diferents relats i il·lustracions.

Finalment s’ha comptat també amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, que ha donat suport a l’edició del llibre. El conseller comarcal de Cultura, Raimon Gusi, destacava el foment de l’habit de la lectura i la voluntat d’aproximar-lo a la gent jove com a punts importants del projecte.

La primera projecció dels capítols audiovisuals es podrà veure a Penedès Televisió aquest dissabte a la tarda, i el llibre es presentarà el proper mes de juliol en un acte públic a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: