Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Vilafranca omple el Casal amb 360 persones en una nit solidària per la Creu Roja

El Rotary Club de Vilafranca del Penedès celebrava aquest divendres la 14a Nit Solidària al Casal de Vilafranca.

Enguany el projecte beneficiat estava presentat per la Creu Roja de l’Alt Penedès i el sopar-espectacle destinava els seus beneficis a l’adquisició d’una ambulància de suport vital bàsic per a aquesta entitat amb més de 100 anys d’història de servei a la nostra comarca.
El programa de Serveis Preventius de la Creu Roja de l’Alt Penedès és el projecte més antic que desenvolupen a la comarca. Dins d’aquest servei, s’inclou una ambulància de suport vital bàsic. Actualment la Creu Roja en disposa d’una però la seva llicència finalitza enguany i cal renovar-la. Segons ha explicat Matas, el cost d’una de nova és de 54.000€, comptant el vehicle i el seu equipament.
Des de la Creu Roja es mostren molt satisfets i agraïts per haver estat escollits com a entitat beneficiària de la 14ª Nit Solidària.

Per la seva banda el president del Rotary Club, David Amorós, recorda ue cada any la seva entitat escull un projecte concret que tingui relació amb la comarca.

Actualment la Creu Roja de l’Alt Penedès s’organitza en una assemblea comarcal amb tres punts a Sant Sadurní, Gelida i Vilafranca. A més a més, dona cobertura a 100 serveis preventius a la comarca i compta amb un equip de 300 voluntaris.
La nit solidària va estar presidida per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va felicitar als rotary per l’organització de la 14ª Nit Solidària, remarcant que durant totes les edicions, l’entitat ha aconseguit recaptar més de 500.000€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: