Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Poble Nou inicia divendres les festes dels barris a Vilafranca amb un pregó de Toni Regueiro

L’Associació de Veïns del Poble Nou ja té a punt els actes per aquest cap de setmana en que se celebra la festa del barri, la primera del calendari festiu dels barris vilafanquins.

Aquesta serà també la primera que Josep Maria Tobella com a president de l’entitat un cop formalitzat el relleu en la darrera assemblea, que va servir també per aprovar els renovats estatuts de l’entitat. Una modificació que s’ha fet a causa dels canvis legislatius que darrerament han afectat les entitats i associacions. Tobella explica que s’ha aprofitat també per reforçar alguns procediments de funcionament intern i el paper de l’Associació de Veïns com a aglutinadora dels neguits i inquietuds de qualsevol persona o col·lectiu del barri.

Pel que fa al programa d’actes, els primers son divendres al vespre nit, amb el pregó que enguany oferirà Toni Regueiro i un sopar veïnal que es va fer ja l’any passat i que va funcionar molt bé.

El pregó començarà a 2/4 de 9 del vespre al Parc del Tívoli, i en acabar es farà el sopar popular per acabar el divendres amb una exhibició de Lindy Hop.

Dissabte al matí al local de l’Associació de Veïns es farà una matinal solidària; i a la tarda al Parc del Tívoli espectacle d’animació infantil, xocolatada i mostra de balls del Casal d’Avis del Tívoli. Pel vespre a l’Església de Fàtima concert de l’Orquestra Escola Vilafranca a 2/4 de 9 del vespre i en acabar al mateix espai presentació del grup de cant ‘Kandenit’. A 2/4 de 12 de la nit ball de festa al Parc del Tívoli.

Diumenge els actes s’iniciaran amb una missa a la capella de la Mare de Déu de Fàtima a les 10 del matí, amb exhibició de bitlles catalanes al Parc Tívoli, Taller de Tai Chi i ballada de sardanes amb la cobla Catània, abans d’arribar al vermut popular del migdia.

A la tarda, a partir de les 7 i per acabar la festa, havaneres amb el grup Xató i rom cremat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: