Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un veí del Pla mor en volcar el seu tractor a Subirats

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un tractor ha mort en un accident en un camí rural de Subirats

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 12 del matí. Per causes que encara s’estan investigant, un tractor ha sortit de la via i ha bolcat. A conseqüència de l’accident ha mort el conductor del vehicle, R.C.B., de 69 anys i veí del Pla.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: