Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mor el conductor d’un totterreny a la BV-2116 a Castellet i la Gornal

Mor el conductor d’un totterreny a la BV-2116 a Castellet i la Gornal

La setmana passada ja va tenir lloc un incident similar en una via propera, també a Castellet i la Gornal

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera BV-2116, al punt quilomètric 3,6, a Castellet i la Gornal. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís d’un accident amb un totterreny implicat a les 13.33 h. El conductor, únic ocupant del vehicle, de 34 anys i veí de Cubelles, ha mort.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Les causes de l’accident encara s’estan investigant.

Amb aquesta víctima, són 21 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: