Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’obre la convocatòria per a participar al campament internacional de joves a Alemanya

S’obre la convocatòria per a participar al campament internacional de joves a Alemanya

Vilafranca participa un any més a la trobada de joves que organitza la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl. Enguany, el campament tindrà lloc a Schkeuditz (Alemanya) del 3 al 10 d’agost.

L’activitat va dirigida a joves d’entre 15 i 17 anys complerts durant el campament, nascuts els anys 2004, 2003 i 2002, residents a Vilafranca i que tinguin coneixements demostrables d’anglès ja que és la llengua de treball de la trobada.

Cada ciutat participant al campament enviarà una delegació de 5 joves i un monitor. La data límit per a les inscripcions és el 31 de maig. Els i les joves interessats a participar-hi hauran de fer arribar un CV fent constar nom i cognoms, data de naixement, núm. de DNI, telèfons de contacte, adreça electrònica i estudis reglats assolits acreditant el nivell d’anglès, DNI i Targeta Sanitària Europea. La documentació s’ha d’entrar al Registre General de l’Ajuntament de Vilafranca, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Un cop finalitzat el període d’inscripcions i en el cas que hi hagi més joves dels requerits, es farà un sorteig públic diferenciant el gènere dels participants per tal d’escollir una delegació el més paritària possible. En cas que hi hagi sorteig, es realitzarà el 7 de juny en un equipament municipal. Un cop seleccionats els participants caldrà fer una reunió per concretar aspectes organitzatius previs. Per assistir a la reunió serà necessari haver fet el pagament dels 300€ requerits per a participar a la trobada.

Per a més informació cal posar-se en contacte amb el Servei de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: