Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca participa a la Trobada d’Alcaldes de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl

La regidora Meritxell Montserrat assistirà en representació de la capital penedesenca a la trobada que aquest cap de setmana acull la ciutat alemanya de Bühl.

És la vuitena edició d’aquesta trobada que es convoca des de l’any 2005 i que acull alguna de les poblacions que integren la xarxa. Enguany es celebrarà a la ciutat alemanya de Bühl i la regidora Meritxell Montserrat hi assistirà en representació de Vilafranca. També hi assistiran representants de les ciutats de Calarasi (República de Moldàvia), Cantù (Itàlia), Mattsee (Àustria), Mommenheim (França), Novo Mesto (Eslovènia), Schkeuditz (Alemanya), Villefranche-sur-Saône (França) i l’amfitriona Bühl. La convocatòria té lloc biennalment amb l’objectiu d’avaluar els projectes i iniciatives que s’han impulsat en els 2 anys anteriors, ja sigui de forma bilateral com multilateral, així com de planificar possibles activitats o projectes futurs.

A més de la Trobada d’Alcaldes, els participants tindran l’oportunitat de visitar la seu del Parlament Europeu a Estrasburg. El resultat de la convocatòria es presentarà als representants polítics, un cop finalitzada la visita al Parlament Europeu.

Paral·lelament a la Trobada d’Alcaldes, tindrà lloc una trobada de ciutadans en el marc del projecte europeu Town Twinning – Active Citizens for Europe, projecte liderat per Bühl i del qual Vilafranca n’és soci. L’objectiu d’aquest projecte és el d’aportar noves idees de treball per a la cooperació entre ciutats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: