Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca, a la Trobada d’Alcaldes de ciutats agermanades amb Bühl

Vilafranca, a la Trobada d’Alcaldes de ciutats agermanades amb Bühl

La trobada es fa cada dos anys i serveix per avaluar els projectes desenvolupats en aquest interval, amb la participació de les diferents ciutats que estan agermanades amb Bühl.

La regidora de Relacions Internacionals de l’Ajuntament, Xell Montserrat, va assistir en nom de Vilafranca a la vuitena Trobada d’Alcaldes de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl, celebrada el cap de setmana passat en aquella ciutat alemanya. També hi van assistir representants de les ciutats de Calarasi, de la República de Moldàvia, Cantù a Itàlia, Mattsee, a Àustria, Mommenheim, a França, Novo Mesto a Eslovènia, Schkeuditz a Alemanya, Villefranche-sur-Saône a França i l’amfitriona Bühl. Aquestes trobades tenen lloc cada dos anys amb l’objectiu d’avaluar els projectes i iniciatives que s’han impulsat en aquest període de temps, ja sigui de forma bilateral com multilateral, així com de planificar possibles activitats o projectes futurs. Els representants locals van signar un document amb la voluntat de continuar treballant per una Europa de la pau, dels valors, del compromís i dels ideals, tot reforçant l’esperit de llibertat i amistat entre ciutats.

A més de la Trobada d’Alcaldes, els participants van visitar la seu del Parlament Europeu a Estrasburg.

Paral·lelament a la Trobada d’Alcaldes, va tenir lloc una trobada de ciutadans en el marc del projecte europeu Town Twinning-Active Citizens for Europe, projecte liderat per Bühl i del qual Vilafranca n’és soci. L’objectiu d’aquest projecte és aportar noves idees de treball per a la cooperació entre ciutats. Vilafranca hi va ser representada per l’Escola Municipal de Música amb la voluntat d’establir una relació entre les dues ciutats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: