Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Poble Actiu dels Monjos organitza diverses activitats per donar a conèixer el seu programa

Poble Actiu dels Monjos organitza diverses activitats per donar a conèixer el seu programa

La candidatura vol d’aquesta manera presentar les seves propostes en les àrees que consideren prioritaris per fer avançar Santa Margarida i els Monjos, com son municipalisme, feminisme i medi ambient.

Avui dijous dia 16 de maig a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cultural i Recreatiu de la Ràpita, l’assemblea de Poble Actiu de Santa Margarida i els Monjos organitza un taller, on aprendre a fer pa amb l’economista, exdiputat per la CUP al Parlament, membre del seminari economia Crítica Taifa i pastisser, Josep Manel Busqueta on s’aprofitarà per parlar de municipalisme en un ambient distes i obert amb tots els assistents.

La candidatura de Poble Actiu s’ha centrat a treballar tres grans eixos que considera prioritaris per fer progressar el municipi, el Municipalisme, el feminisme i el medi ambient. Així ha centrat la campanya en tres actes, la taula rodona celebrada el passat divendres dia 10 per parlar de feminisme i lluites juvenils que va comptar amb la participació de Maria Plana membre d’Endevant i de la CUP i Núria Martí d’Arran. El taller d’aquest dijous per parlar de municipalisme i aquest diumenge dia 19 a les 10 del matí sortint des de davant l’ajuntament es farà una caminada per la llera del riu, per observar l’estat del mateix i agafar mostres d’aigua de diferents punts per analitzar-la posteriorment i valorar el seu estat real. En acabar la caminada, a la plaça Pau Casals se celebrarà un petit vermut i tot seguit una paellada popular (amb opció vegana) a preu popular de 6 €. Durant el cafè comptarem amb la intervenció del sindicalista del SAT Andrés Bodalo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: