Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull defensa la feina feta i la responsabilitat d’estar governant en moments complicats

L’acte central de JxV omple l’Auditori de Vinseum per acollir la presentació dels principals eixos de campanya de cara als propers 4 anys i reclamant tota la feina dels darrers dos mandats al govern.

L’Auditori de Vinseum acollia dimarts al vespre l’acte central de campanya de Junts per Vilafranca, on l’actual alcalde i candidat a la reelecció Pere Regull va fer tant una defensa de la feina feta en els dos darrers mandats com els objectius de futur per els propers quatre anys ara que la situació econòmica sembla que millora.

Pere Regull explicava que és important explicar d’on es ve, ja que la situació que s’ha viscut els darrers anys ha obligat també a governar d’una manera determinada.

En aquests dos darrers any en que la situació econòmica ha anat millorant s’han pogut afrontar més projectes d’inversió en la via pública a Vilafranca. Així Pere Regull ha destacat totes les obres que s’han fet sobre la llosa de cobertura de les vies, i el projecte de remodelació del carrer del Comerç que s’ha d’iniciar en breu i tota l’acció que es vol fer al barri del Molí d’en Rovira per revitarlitzar-lo.

L’alcalde i candidat de Junts per Vilafranca ha parlat de propostes per aquests quatre anys com 70 pisos per a joves, un centenar de pisos assistits per a gent gran i l’ampliació de la residència Ricard Fortuny.

Regull ha explicat que la seva voluntat seria poder governar sols, i que en cas de pactar amb alguna altra formació la única línia vermella seria exigir coresponsabilitat a l’hora d’assumir les decisions de govern.

Davant d’un auditori ple de gom a gom, Pere Regull ha posat en valor la feina feta en el darrer mandat i ha defensat la seva candidatura com la millor per Vilafranca.

Preguntat sobre un possible resultat que no el permetés ser alcalde, Regull explica que es podria plantejar deixar l’Ajuntament ja que resulta molt difícil estar a l’oposició que s’ha tingut responsabilitat de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: