Dijous, 17 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP celebra l’acte central de campanya reivindicant la construcció de la Vilafranca valenta

La CUP de Vilafranca celebrava l’acte central de la campanya per les properes eleccions municipals dissabte a la tarda a la plaça Constitució.

Sota el lema ‘Construïm la Vilafranca valenta’, que està guiant la campanya, l’acte comptava amb la participació de diversos membres de la candidatura que encapçala Noel Viñas com a candidat a l’alcaldia.

Viñas explicava, poc abans de l’inici de l’acte, algunes de les qüestions que vol prioritzar la CUP en cas de governar. La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, l’accés a un habitatge digne i la inclusió de la participació ciutadana en les dinàmiques municipals, són alguns dels temes que defensa la formació de l’esquerra independentista.

Viñas també afirmava que la CUP no pactarà a Vilafranca ni «amb el PSC del 155» ni amb Junts per Vilafranca, «que ha aplicat polítiques neoliberals a la vila».

L’acte de la CUP va comptar amb la participació de l’exdiputada Eulàlia Reguant, qui parlava de les eleccions del 26 de maig com a una oportunitat «de seguir construint per baix el que es va iniciar per baix» i reivindicar «l’esperit de l’1 d’octubre».

L’acte va comptar amb les intervencions de diverses persones que integren la llista de cara a les properes eleccions municipals i l’actuació musical en directe del grup Vivèrrids.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: