Divendres, 19 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC vol desenvolupar un Pla de Comerç per revitalitzar aquest sector clau per la ciutat

Des d’ERC pretenen impulsar un Pla Vilafranca Comerç per dinamitzar els eixos comercials de la vila, una de les eines per potenciar l’economia de la capital de l’Alt Penedès.

Els republicans posen de manifest el deteriorament del comerç dels últims anys i aposten per accions directes per recuperar-lo, com la pacificació de la Plaça de l’Oli, un pla de millora urbanística i d’il·luminació del Centre o sancionar els locals comercials buits que porten 2 anys tancats.

La candidata a l’alcaldia Mònica Hill feia una defensa del comerç de Vilafranca i va situar-lo com un dels eixos que el govern 100% republicà que Esquerra Republicana vol liderar de cara al proper mandat, i va denunciar la manca de model comercial de la sociovergència.

Per la candidata republicana cal apostar pel comerç com a element vertebrador del teixit social de la ciutat. En aquest sentit va anunciar que des del govern s’impulsarà el Pla Vilafranca Comerç amb l’objectiu de dinamitzar, enfortir i apropar l’oferta comercial. Hill va apostar per enfortir els eixos comercials de Vilafranca i ampliar-los, per exemple les avingudes de Tarragona i Barcelona així com el carrer Sant Pere i el carrer Beneficència. Va apostar per pacificar i remodelar diferents carrers del centre.

Una altra mesura és l’estudi per tal que, a partir d’alguna fórmula, es puguin sancionar els establiments que fa més de dos anys que estan buits.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Copa Penedès TV
Vilafranca vermell - Arboç
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: