Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival MusicVeu ofereix el darrer concert amb l’actuació de les Anxovetes

Les Anxovetes és un grup d’havaneres cantat íntegrament per veus femenines.

El passat diumenge el Fòrum Berger Balaguer acollia el darrer dels concerts del 5è Festival Musicveu amb un espectacle fresc i mariner de la mà de les Anxovetes. Les Anxovetes és un grup d’havaneres cantat íntegrament per veus femenines que va néixer l’any 2013 a Girona arran de veure que la majoria d’agrupacions d’havaneres estaven formades per homes. La Tona Gafarot, la Montse Ferrermoner i la Marta Pérez amb la seva música han convençut fins i tot als escèptics.

En el concert de diumenge presentaven un espectacle ple d’emoció, amb un recull d’havaneres tradicionals, sardanes i cançons de taverna. Però a banda de les peces més clàssiques, elles tenen temes propis incorporats dins del projecte ‘Dones’.

En definitiva, el concert de tancament del 5è Festival Musicveu va ser una cantada fresca, natural i sincera assaborint cadascun dels temes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: