Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 12è Diabòlic ha centrat la seva activitat al barri de La Girada de Vilafranca

La cercavila de foc es va iniciar a les nou del vespre a la plaça de la Vila i va conduir a les colles participants fins al barri de La Girada.

El Diabòlic va arribar aquest passat dimarts a la seva dotzena edició. Aquesta iniciativa del Ball de Diables de Vilafranca vol portar la cultura del foc a tots els barris de la vila i, en aquesta edició, el barri escollit va ser La Girada. El cap de colla dels Diables, Martí Parellada, explicava que des del desè Diabòlic els acompanyen tres colles de diables i una bèstia de foc.

En aquesta ocasió, a banda del Ball de Diables de Vilafranca, el Drac de Morell, els Diables de Granollers, el ball de Sant Miquel i Diables de la Riera de Gaià i el Ball de Diables de Sitges Colla Vella. El Lluís Plaça, vicepresident del ball de Diables de Granollers, explicava que era la primera vegada que hi participava.

Després d’acabar la cercavila, les colles participants i els col·laboradors van fer un sopar popular. I, a dos quarts de dotze de la nit, a la Rambla de la Generalitat, es va fer un concert amb la banda de versions Dalton Bang i la música dels punxa discs Kimberly Clark i Dj Capi. La festa va acabar de matinada a la sala Casino 1876.

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
23:00
L'estimada immortal
La millor música de tots els temps, amb Àlex Santamaria
00:00
Un dia de rock
Programa de rock

Penedès Televisió

22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
22:30
De festa
Ballada de sardanes al Tívoli
22:45
De festa
Ballada de sardanes al Tívoli

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: