Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull presenta una llista per continuar governant Vilafranca

El candidat de JxV presenta una llista amb 4 cares noves entre els 10 primers llocs.

Aquest dimecres i a la zona urbanitzada de la llosa de la via, a tocar del passeig Rafael Soler, el candidat a la reelecció a l’alcaldia de Vilafranca, Pere Regull, ha presentat el conjunt de la llista de Junts per Vilafranca amb la que concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig.
Entre els primers llocs de la llista hi ha continuïtat de l’actual govern, amb Xell Montserrat de número dos, a la que segueixen per ordre els també regidors, Aureli Ruiz, Dolors Rius, Joan Manel Motfort i Anna Doblas. Les novetats comencen amb el número set de la llista que és el director del setmanari El 3 de vuit, Ricard Rafecas, el número 8 és Pere Catasús, la nou és l’expresidenta dels Xicots, Esther Vicente, i la número deu és Núria Rovira.
Pere Regull explica que una de les coses més difícils en política és fer la llista electoral, especialment quan un equip funciona, perquè és bo mantenir l’equip però també és necessària una renovació. L’alcaldable assenyala que a més cal pensar en gent preparada i amb experiència en dirigir col.lectius.

Regull explica que la llista s’ha fet pensant en donar continuïtat al projecte, però també amb renovació.

Finalment, de l’actual consistori, no continuen a la llista ni el regidor de Cultura, Raimon Gusi, ni el d’Urbanisme, Josep M Martí.
Respecte als objectius generals, Pere Regull, avança que es vol enfortir la personalitat de Vilafranca vinculada al món del vi, potenciar especialment el teixit associatiu, sobretot en l’àmbit de la cultura i continuar treballant també les polítiques mediambientals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: