Dijous, 18 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Neus Villar-Gortàzar presenta «Pintant la vida» a la sala dels Trinitaris

Neus Villar-Gortàzar presenta «Pintant la vida» a la sala dels Trinitaris

Divendres 12 d’abril s’inaugurava aquesta exposició que s’emmarca dins de les propostes expositives del programa d’arts visuals contemporànies de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Les 20 peces que formen part de l’exposició neixen d’un desig de l’artista de mostrar el recull del treball d’investigació que ha estat portant a terme aquests darrers dos anys. El contingut és el fruit de reflexions a partir de les seves vivències. El gargot, la línia, l’esquitx, el color, la fotografia, són els llenguatges que utilitza Neus Villar per donar cabuda a la seva expressió artística.

Els seus quadres transmeten la passió que sent per la pintura, el gaudi que n’extreu i l’expressivitat que aconsegueix d’una manera a voltes reflexiva, d’altres absolutament espontània i intuïtiva.

Totes les peces que formen part de l’exposició contenen la seva filosofia de vida, descrita en un poema recitat per la mateixa artista que es podrà veure projectat en un dels espais de la Sala.

La vilafranquina Neus Villar-Gortàzar és diplomada en Magisteri per la Universitat de Tarragona. Ha rebut formació diversa en pintura a l’any 1999 a l’Escola Municipal d’Art Arsenal tractant diverses tècniques: dibuix, aquarel·la, oli, acrílic, pastel, textures i dibuix de model.
Actualment està cursant 2n curs del Grau en Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

La inauguració de l’exposició va anar a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, i va comptar amb la presentació que la professora de dibuix, pintura i art, Fina Raventós, que va ser la primera professora de Neus Villar-Gortazar.

En el transcurs de l’exposició, que romandrà a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 19 de maig, hi hauran diverses accions paral·leles. Divendres, 26 d’abril a 2/4 de 8 del vespre visita comentada a l’exposició a càrrec de la mateixa pintora. Dijous, 9 de maig a les 8 del vespre espectacle poètic i musical “Experiència artística com a eina per trobar l’essència de la nostra vida” a càrrec de l’escriptora i pintora Noemí Morral i de la pianista Montse Morral.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:20
Futbol en directe
Vilafranca - Europa

Penedès Televisió

16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Esport comarcal
Futbol: Les Cabanyes - Atlètic Vilanova
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: