Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Pau Boada celebra el 40è aniversari amb diverses activitats i la creació d’un nou logo

El plat fort de l’aniversari tenia lloc aquest dijous al matí al teatre Cal Bolet amb un concert amb tots els alumnes de l’escola.

El 23 d’abril de 1979 es va inaugurar l’escola pública del barri de l’Espirall de Vilafranca que porta el nom del pintor vilafranquí Pau Boada. Per a celebrar els 40 anys del seu naixement el centre ha organitzat aquests dies una setmana cultural amb un seguit d’activitats per a tots els alumnes amb música, teatre, tallers i presentacions de llibres, entre altres coses. Dies abans de la setmana cultural es va organitzar un concurs per a escollir un nou logo per a celebrar l’efemèride.A l’acte central de celebració del 40è aniversari era present l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va comentar els canvis que havia patit el barri de l’Espirall en aquestes quatre dècades.

El plat fort de l’aniversari tenia lloc aquest dijous al matí al teatre Cal Bolet amb un concert amb tots els alumnes de l’escola. S’han treballat cançons de diferents èpoques, començant per l’any 1979 fins a peces musicals més actuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: