Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal farà el disseny dels diplomes de la Nit Solidària del Rotary Club

L’escola d’arts Arsenal tornarà a col·laborar per tercer any amb la Nit Solidària del Rotary Club, que tindrà lloc el 7 de juny.

L’alumnat de primer de Disseny i de Joiera de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca dissenyarà els diplomes que s’entregaran als col·laboradors del sopar.

El Rotary Club Vilafranca busca des dels inicis que la societat vilafranquina i penedesenca s’involucri en la Nit Solidària. La col·laboració amb l’escola Arsenal es va iniciar fa tres anys i continua gràcies a la bona entesa entre les parts.

El projecte beneficiari de la catorzena Nit Solidària és la compra d’una nova ambulància per part de Creu Roja de l’Alt Penedès.

Aquest dijous a la tarda, l’Arsenal va rebre al carrer de la Font l’ambulància actual de Creu Roja Alt Penedès. D’aquesta manera els i les alumnes podien conèixer in situ el vehicle i el seu equipament.

El proper 7 de juny serà la 14ª vegada que el Rotary Club de Vilafranca organitza la Nit Solidària. Durant totes les edicions, l’entitat ha aconseguit recaptar més de 500.000€ a benefici de diversos projectes.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
La Cripta
Mossèn Xavier
07:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
07:30
Fèlix felicis
Clara Vergés - Formació, orientació i coaching

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: