Dijous, 19 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’alumnat dels programes formatius de l’Ajuntament inicia les pràctiques en empreses

L’alumnat dels programes formatius de l’Ajuntament inicia les pràctiques en empreses

Els programes i cursos complementen el seu procés amb períodes de practiques en empreses que serveixen tant per fer-ne una aplicació real dels coneixements com per endinsar-se en el mon laboral.

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca inicia aquest mes d’abril, i fins a finals d’octubre, els períodes de pràctiques en empreses del territori de la majoria de programes de formació que es duen a terme a la Fassina.

L’alumnat d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració; d’Imatge Personal: perruqueria i estètica; de Vendes, oficina i atenció al públic; i de Fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques faran les estades pràctiques, amb un total de 180 hores, entre abril i juny.

Pel que fa als cursos de formació professional per l’ocupació, les pràctiques dels cursos d’Activitats Auxiliars de Magatzem tindran lloc entre els mesos de maig i juny, un total de 40 hores, i el d’Elaborador de vins i licors durant el mes de juny, un total de 80 hores.

Per últim, el programa SEFED d’Administració i gestió d’empresa realitzarà un total de 80 hores de pràctiques entre els mesos d’agost i octubre, segons les característiques de les empreses.

Cada vegada més l’entorn empresarial aposta per la col·laboració i la cooperació amb l’activitat formativa del territori ja que, d’una banda, és una excel·lent oportunitat per a conèixer nous i bons perfils professionals per al seus equips i, d’altra banda, ajuden a la formació, integració i promoció de les persones al mercat laboral. Qualsevol empresa interessada en formar part d’aquesta xarxa pot contactar amb l’Oficina Municipal de Treball.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: