Diumenge, 26 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Roda de Teatre de l’Alt Penedès tanca la 28ena edició amb l’obra ‘L’Ascensor’ als Monjos

L’obra és de Carles Cases i va ser representada per l’agrupació LOFTU de la Múnia.

Diumenge la Casa de Cultura Mas Catarro acollia la cloenda de la 28ena Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès amb la representació de l’obra l’Ascensor de Carles Cases per part de l’agrupació LOFTU de la Múnia. La peça mostra una reunió de veïns que es troba un seguit de conflictes. La directora de la companyia teatral, Marta Nogués, comentava abans de la representació que per a ells és un orgull i una responsabilitat ser els encarregats de tancar la roda de teatre.

A l’acte era present la recentment nomenada presidenta de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Montserrat Condeminas, que destacava la consolidació del teatre al Penedès després de 28 anys fent la roda de teatre amateur.

L’última representació de la roda de teatre es feia a Mas Catarro que ha estat remodelat darrerament. La regidora de cultura dels Monjos, Esther Marmaneu, comentava la satisfacció de poder acollir la cloenda de l’esdeveniment a la renovada casa de cultura.

El conseller comarcal de cultura, Raimon Gusi, va mostrar la seva satisfacció pel fet de que la cultura, i més concretament el teatre, no es quedi als municipis sinó que vagi rodant per tota la comarca.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

05:15
40 hectàrees
Josep Mulet
05:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: