Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Experts col·laboren amb els Programes de Formació Professional Inicial de Vilafranca

Experts col·laboren amb els Programes de Formació Professional Inicial de Vilafranca

Els alumnes reben la visita de diferents professionals vinculats a les àrees en que reben formació, i al mateix temps visiten centres de treball per conèixer el seu funcionament.

El Programa de Formació i Inserció (PFI) del servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca organitza xerrades i visites a empreses de l’entorn per tal de complementar la formació que l’alumnat rep en el centre de formació i en les empreses on fan les estades pràctiques.

A finals de març el PFI d’Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica va rebre la visita de Carmen Góngora, propietària i perruquera de Perruqueria i Estètica Góngora.

Per la seva banda, l’alumnat del PFI d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració va fer visites a establiments de la comarca i tallers al centre de formació per tal de conèixer de primera mà l’àmbit professional. Les visites van ser a l’Hotel Mastinell, a les instal·lacions del càtering de Cal Blay, i al restaurant Cigró d’Or. A més el PFI d’hoteleria ha rebut al propi centre de formació a experts de l’àmbit de la restauració, com per exemple, els baristes de la cafeteria Kiwi, i el propietari de la Fleca Parés.

En tots els casos l’alumnat va tenir la possibilitat de plantejar dubtes i expressar les seves pors cap a les pràctiques professionals, tot agraint els consells dels professionals.

El servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca destaca la importància de la col·laboració de les empreses del territori en el projecte formatiu de l’alumnat, ja que d’una banda, que els empresaris coneguin futurs treballadors i, d’altra banda, que l’alumnat desenvolupi el seu itinerari formatiu amb l’adquisició de competències bàsiques relacionades amb la vida social, el món del treball i l’aprenentatge.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

07:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
07:30
Fèlix felicis
Clara Vergés - Formació, orientació i coaching
08:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: