Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vins francesos han estat els convidats a la mostra de petits cellers de l’Arboçar

L’acte s’emmarcava en la cinquena edició del Microvi d’Avinyonet del Penedès.

El municipi d’Avinyonet del Penedès acull la cinquena edició del Microvi. Es tracta d’una aposta per les iniciatives, empreses, paisatge i l’entorn del territori considerat com a l’origen de la vinya. Totes les activitats s’estan realitzant des del passat 11 d’abril i fins 4 de maig a diferents espais emblemàtics del municipi. La Mostra de petits cellers a l’Arboçar, acte central del Microvi, es va celebrar aquest passat dissabte 27 d’abril des de les 11 del matí fins a les 3 del migdia i des de les cinc de la tarda fins a les 10 de la nit. L’acte va reunir una àmplia representació de petits cellers de tota Catalunya, acompanyats enguany de cellers de diverses zones de producció franceses. Concretament, es tracta de quatre cellers procedents de les regions franceses de la Provence, la Bourgogne, Beaujolais i el Rosselló.

La mostra també disposava de quatre estands gastronòmics per acompanyar els tasts. El visitant, a més de poder tastar lliurement tots els vins i caves en exposició, va poder gaudir d’un val de 3€ de descompte en cada entrada per a la compra de qualsevol ampolla dels cellers participants. A la tarda, el recinte va comptar amb música en directe i, durant tot el dia, hi havia un servei d’acollida d’infants amb tallers i activitats monitoritzades a càrrec dels i les monitores del Casal d’Estiu d’Avinyonet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: