Dimarts, 10 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola assisteixen al ple municipal per protestar

Els treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola assisteixen al ple municipal per protestar

La pràctica totalitat dels treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola assistien aquest dilluns a la tarda a la sessió extraordinària de ple municipal per a protestar per l’incompliment d’acords laborals.

Els treballadors lluïen adhesius reivindicatius i van desplegar en el saló de sessions una pancarta amb el lema “Els acords es respecten”. La plantilla reclama al govern municipal que compleixi amb el pacte de condicions dels funcionaris i amb el conveni col·lectiu del personal laboral, que estableix que es recuperarien drets perduts per les retallades quan la normativa així ho permetés. De manera especial, la plantilla reclama el retorn a la jornada laboral de 35 hores setmanals.
Els treballadors lamenten que el govern municipal utilitzi com a excusa l’incompliment de la regla de la despesa, quan l’exercici de l’any 2018 es va tancar amb un romanent de tresoreria de 5’2 milions d’euros. Els treballadors entenen que hi ha manca de voluntat política per part del govern i anuncien que seguiran realitzant accions per a reclamar que el govern municipal compleixi amb els acords.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: