Diumenge, 26 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Gegants de Vilafranca i els de Vic han protagonitzat el dissetè dia del geganter

Els geganters de Vilafranca organitzaven aquest diumenge la festa del dia del geganter.

Era la dissetena edició d’aquesta cita que és un reconeixement a totes aquelles persones que han passat per la colla i una manera de gaudir dels gegants en un context diferent al de la festa major de Vilafranca.

La jornada va començar amb la plantada dels gegants a la plaça del Penedès. Hi havia els gegants de Vilafranca, Elisenda i Ferragut, i els gegants de la festa major dels petits, Jordi i Montserrat. La colla vilafranquina va convidar una altra colla centenària. En aquesta ocasió, van visitar Vilafranca els gegants de Vic, els Comptes d’Osona.

Els gegants de Vic sempre surten acompanyat dels capgrossos de la família Llúpia.

El dia del geganter va continuar, després de la plantada, amb una cercavila pels carrers del centre. La jornada va acabar amb una ballada de lluïment de les colles participants a la plaça de la Vila. La celebració va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Raimon Gusi, que al final de la ballada va oferir els records de la diada a les colles convidades.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Música essencial
Tema i variacions
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs

Penedès Televisió

08:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
09:00
El taller de l'artista
Samuel Martínez - joier
09:15
40 hectàrees
Josep Mulet

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: