Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els diumenges a Sant Pau se centren aquesta setmana en les flors

Els diumenges a Sant Pau se centren aquesta setmana en les flors

Aquest proper diumenge 28 d’abril, es realitza una nova activitat de la programació “Els diumenges a Sant Pau”, centrada en aquesta ocasió en conèixer la flora de l’entorn.

Aquesta activitat portarà a conèixer de primera mà la flora de l’espai i, en concret, les plantes que hi floreixen en aquesta època de l’any. Una vegada arribats al mirador, es farà un taller familiar amb flors seques i flors naturals.

En aquesta activitat, es podran aprendre, també, mètodes per assecar, conservar i recol·lectar flors amb les quals decorar casa vostra, alhora que es podran conèixer les principals herbes remeieres que podem trobar en aquesta època de l’any i com utilitzar-les.

El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes, a les 11 del matí i la durada serà d’un parell d’hores. L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta; en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: