Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les activitats de ‘Els diumenges a Sant Pau’ comencen amb l’alliberament d’un rapinyaire

Les activitats de ‘Els diumenges a Sant Pau’ comencen amb l’alliberament d’un rapinyaire

Aquest diumenge comença la programació de ‘Els diumenges a Sant Pau’, organitzada pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquest diumenge, l’activitat consistirà en l’alliberament d’un ocell procedent de l’equipament de recuperació de fauna que la Generalitat de Catalunya té a Torrefarrussa.

L’alliberament es realitzarà a l’esplanada del mirador de Sant Pau, i, un cop s’hagi alliberat l’ocell, el naturalista i expert en ornitologia, Xavier Bayer, farà una explicació sobre com viuen les aus rapinyaires nocturnes del nostre territori, i seguidament es podrà fer un taller de dissecció d’egagròpiles, per conèixer en major detall els hàbits alimentaris d’aquests ocells. Per poder fer el taller, es demana que, qui pugui, porti pinces, lupa i guants de plàstic o làtex.

El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes a les 11h. L’activitat durarà entre dues i tres hores, i en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar i és preferible inscriure’s prèviament a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: