Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lloll Bertran ha presentat l’espectacle ‘La Lloll, societat animada’ al festival Musicveu

El festival MusicVeu és una iniciativa solidària i part de la recaptació enguany es destina a Càritas Interparroquial de Vilafranca.

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll, presentava aquest diumenge a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, el seu nou espectacle ‘La Lloll, Societat Animada’. Un proposta de teatre musical per a tots els públics on l’humor és la peça principal de l’actuació.

Amb l’auditori ple, Bertran va posar-se el públic a la butxaca amb comèdia, cant, ball, paròdia i capacitat d’emocionar com a ingredients principals. També va aprofitar per recordar les desigualtats entre homes i dones que encara existeixen al món.

El festival MusicVeu és una iniciativa solidària i part de la recaptació enguany es destina a Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: