Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es convoca una nova edició del Concurs ‘Idees innovadores pel Canvi Climàtic i viticultura’

Es convoca una nova edició del Concurs ‘Idees innovadores pel Canvi Climàtic i viticultura’

Organitzat per l’Ajuntament de Sant Sadurní i l’escola de viticultura d’Espiells, el concurs s’adreça a alumnes de secundària, cicles formatius i batxillerat.

La regidoria de Medi Ambient i Sostenibiltat de l’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, amb la col·laboració de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i de la Diputació, convoquen la Cinquena edició del ‘Concurs Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura al Penedès. Models energètics per aturar el canvi climàtic’, amb l’objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat, la innovació i la participació entre els estudiants d’Educació Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat, alhora que aproximar els joves al repte ambiental del canvi climàtic i la seva vinculació amb l’activitat vitivinícola tan rellevant a la comarca del Penedès.
Enguany aquest concurs requereix treballar en equips de màxim 3 alumnes els quals hauran d’estar supervisats per un professor. Els estudiants presentaran treballs amb idees innovadores per fer front a la petjada ecològica associada al canvi climàtic en relació al sector vitivinícola en alguna fase del seu cicle. La data límit per a rebre les propostes és el divendres 3 de març de 2020.
El matí del 26 de març de 2020 l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell durà a terme una jornada oberta al públic on els finalistes defensaran la seva proposta davant el jurat. Tots els grups finalistes tindran un obsequi de part de l’Escola de Viticultura. El premi del grup guanyador de cada categoria consistirà en una caixa regal “experiència d’aventura” a mans de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: