Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Junts per Sant Quintí presenta el projecte de centre de dia per a la gent gran

Junts per Sant Quintí presenta el projecte de centre de dia per a la gent gran

El passat dissabte a la tarda es va fer la presentació d’un dels projectes principals per a la candidatura de Junts Per Sant Quintí.

L’equip encapçalat per Bernat Catasús, candidat a l’alcaldia, va realitzar una presentació on es va evidenciar la voluntat de fer realitat el projecte.
En l’acte es va explicar el perquè cal fer el centre de dia a Sant Quintí, la ubicació que proposa el grup i també el com es faria la gestió del dia a dia.
La presentació va anar a càrrec de Mònica Rubió i Mireia Renom, components de la candidatura. Seguidament, el doctor Josep Maria Poch, membre de la candidatura, va explicar el perquè és necessari fer realitat el projecte i la ubicació. Va fer incís en l’elevat nombre de gent gran que hi ha al municipi, i que la previsió és creixent. Així mateix, també va fer menció que la ubicació amb la que treballa la candidatura és la de les escoles de baix, edifici proper al CAP i al Casal de la Gent Gran. El Centre de Dia al municipi també pretén no trencar el vincle territorial i emocional de les persones usuàries. Seguidament, el candidat a l’alcaldia va explicar el com es finançaria el projecte i com es gestionaria el dia a dia. Catasús va explicar que el Centre estarà gestionat per una empresa especialitzada, i que el finançament seria compartit entre l’usuari i l’Ajuntament. L’alcaldable va explicar que la voluntat de l’equip és fer un centre especialitzat i de qualitat, capaç d’adaptar-se a tots els usuaris i també d’oferir els millors serveis a aquests. A continuació va ser el torn de l’alcalde de Torrelavit, Ramon Riera. Riera va explicar l’experiència de disposar d’un servei com aquest en un poble, així com també la inversió que suposa fer aquest equipament i mantenir-lo.
Per acabar, va intervenir qui fou alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Aquest va explicar de la importància de disposar d’aquests centres en els municipis de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: