Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelavit rep el senador d’ERC Bernat Picornell que posa en valor el teixit cultural

El passat dilluns 25 de febrer, va tenir lloc una trobada amb el teixit associatiu de Torrelavit i el senador d’ERC, Bernat Picornell.

Una taula rodona organitzada per ERC, on les Entitats van posar damunt la taula les dificultats que es troben per tirar endavant les seves Entitats, sobretot degut a la burocràcia a la qual estan sotmeses i van demanar més suport de l’administració local. Picornell va poder apreciar l’estat de salut de les diferents Entitats del municipi i va animar-los a continuar fent Cultura, fent poble i fent país. En acabar l’acte, es va oferir un petit refrigeri on les Entitats participants van poder parlar més distesament amb Picornell que va expressar voler conèixer els actes que organitzen les associacions del municipi i a tornar a visitar-lo per festes.
La trobada s’emmarca dins el projecte d’ERC Torrelavit per tal de conèixer de les inquietuds i dificultats en que es troben les Entitats i associacions per donar-los suport, i per a que tinguin un espai de participació més rellevant dins el poble. El seu cap de llista, Manuel Raventós, va agrair la seva assistència a la trobada i va afirmar el suport del grup municipal d’ERC Torrelavit a favor de la Cultura i les Tradicions Populars i el seu compromís amb les Entitats i el teixit associatiu del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: