Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní demana a la Generalitat ampliar el servei del centre de rehabilitació

Sant Sadurní demana a la Generalitat ampliar el servei del centre de rehabilitació

La voluntat és poder atendre més visites diàries i evitar els desplaçaments dels usuaris de Sant Sadurní a l’Hospital Comarcal ubicat a Vilafranca.

L’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, i la primera tinent d’alcalde, Maria Rosell, es van reunir la setmana passada amb el gerent de l’Àmbit Metropolità Sud de la Generalitat de Catalunya, Joan Puigdollers, per tal de demanar-li més inversió i recursos per poder ampliar el servei del centre de rehabilitació a la plaça Joan Casanovas, que es va posar en marxa a mitjans de l’any passat.

Puigdollers va poder visitar el centre, una aposta de l’Ajuntament per garantir el servei de fisioteràpia a Sant Sadurní, un servei que fins a l’obertura de les noves instal·lacions estava ubicat a la Casa dels Avis.

Un fisioterapeuta atén cada dia a una quinzena de persones que necessiten tractament i malgrat que amb el nou centre es va poder incrementar el servei un 15%, des de l’Ajuntament es considera insuficient i per això demana suport a la Generalitat, amb la voluntat d’ampliar la capacitat del servei i avançar així en la reducció de les llista d’espera, una situació que afecta els centres de tota la comarca.

De moment es prioritzen els casos urgents, sobretot els postoperatoris, ja que és un servei que ofereix l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, que és qui prescriu els tractaments. L’Ajuntament es fa càrrec de les despeses del local per tal que les persones usuàries de Sant Sadurní no s’hagin de desplaçar a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: