Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Marcel Martínez anuncia que no anirà a la llista de la CUP de Vilafranca

Ho ha anunciat aquest dimecres durant el programa El Contrapunt de RTV Vilafranca.

El regidor portaveu de la primera força de l’oposició a l’Ajuntament de Vilafranca, Marcel Martínez, no repetirà com a cap de llista per la CUP. La decisió és totalment personal, per dedicar-se al seu projecte particular i centrar-se en la seva carrera professional.

En d’altres ocasions els cap de llista del mandat anterior han anat de segon a la llista de les següents eleccions, però no serà el cas de Martínez.
L’actual regidor, però, no deixa la CUP de Vilafranca ni l’Esquerra Independentista a la qual continuarà lligat com a militant de base. El regidor ha explicat alguna de les coses que més l’han sorprès del seu pas per l’ajuntament.

Com és habitual a la CUP, a partir de les eleccions municipals del maig d’aquest any, es produirà un relleu al capdavant de la llista electoral de la candidatura, ja que els regidors actuen de manera circumstancial, sense aspiracions de dedicar-se professionalment a la política. Cap dels seus representants a Vilafranca cobra les retribucions de regidors, que donen íntegrament al projecte polític de la CUP .

Els cupaires van presentar durant l’Assemblea General de la setmana passada un equip de treball de cinc persones compromès a impulsar la precampanya i la campanya, la conformació de la candidatura per a les pròximes eleccions municipals i a liderar el projecte de la formació de cara a la propera legislatura. Aquestes la Maria Ramon, el Noel Viñas, el Txus Magallón, la Vanesa Rafecas i la Laia Santís. L’elecció del o la cap de llista i la resta d’electes per a la candidatura es durà a terme en una assemblea a finals de març.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
L'estimada immortal
Michael Tippett (1905-1998) - Un músic humanista, pacifista i espiritual
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
22:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: