Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Associació de Veïns de Les Clotes ha posat el nom de Celina Guijo a la sala d’actes

L’Associació de Veïns de Les Clotes ha posat el nom de Celina Guijo a la sala d’actes

El passat dissabte, 16 de febrer, l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Clotes va realitzar la descoberta d’una placa que, amb el nom de Celina Guijo, ha denominat la sala d’actes de l’associació.

L’acte va comptar amb la presència d’una vuitantena de persones, entre familiars, amics i veïns.
Va començar a les sis de la tarda amb els parlaments a càrrec del president de l’Associació, Patro Recober, del regidor a l’Ajuntament de Vilafranca, i fill de la Celina, Miquel Medialdea i del primer tinent alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero. A continuació es va fer la descoberta de la placa col·locada a la façana de l’edifici de l’associació pel carrer Escorxador. L’acte va finalitzar amb un petit refrigeri pels assistents.
La Celina Guijo, va ser, a part d’una lluitadora en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores i de la seva etapa com a regidora, la primera dona presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes Les Clotes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: