Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC crida a participar en l’aturada del 21F sota el lema de sense drets no hi ha llibertats

L’entitat s’ha sumat a la convocatòria d’aturada general d’aquest 21 de febrer, i tenen clar que és la millor manera de defensar els drets i llibertats del poble de Catalunya.

Com remarca el secretari de l’ANC a Vilafranca, Àlvar Mascaró, en aquests moments s’estan patint atacs a les llibertats i drets de la ciutadania i cal plantar cara.

La coordinadora de l’ANC a la capital penedesenca, Esther Güell, insistia també en la necessitat de mobilització en un moment important per el país. Sobre el paper dels sindicats majoritaris, que no han donat suport a la convocatòria d’aturada, des de l’ANC consideren que cal desconnectar-se’n.

D’altra banda, recordem que divendres a 2/4 de 8 del vespre l’ANC ha organitzat una xerrada amb el lletrat Jaume Alonso-Cuevillas sota el títol de «per què en diuen justícia quan n’haurien de dir venjança?», per tal de parlar i reflexionar sobre el judici al procés que va començar fa uns dies al suprem. L’acte, al Casal de Vilafranca, és d’entrada lliure, i hi haurà la possibilitat de plantejar dubtes i preguntes al ponent.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: