Dilluns, 18 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní organitza visites per conèixer la casa pairal de Can Guineu

L’Ajuntament de Sant Sadurní organitza visites per conèixer la casa pairal de Can Guineu

A principis de març s’han previst unes jornades de portes obertes per veure aquest edifici catalogat que recentment ha passat a ser de titularitat municipal.

Serà els dies 1,2,8 i 9 de març, de 10 del matí a 1 del migdia, per tal que la ciutadania que ho desitgi pugui visitar la casa pairal de Can Guineu. Aquest edifici va ser comprat per l’Ajuntament a finals de l’any passat als anteriors propietaris per valor de 300.000 euros.

Les places són limitades, cal inscripció prèvia a la web de la mateixa web de l’Ajuntament, i les visites es realitzaran en grups reduïts de 15 persones, cada mitja hora.

La brigada municipal ha estat realitzant treballs de neteja i desbrossament d’algunes zones d’aquest edifici protegit i declarat Bé Cultural d’Interès Local que dóna als carrers Sant Antoni i Hospital i que compta amb prop de 2.700 metres quadrats. També s’han reforçat i apuntalat algunes parts de l’estructura que es troben en pitjor estat.

La visita permetrà veure diverses zones d’aquest immoble, com el porxo i el pati, la zona on antigament s’hi guardava el bestiar, el celler, les habitacions, l’antiga capella o el claustre interior, una de les parts més singulars de la casa.

Per la situació actual de l’edifici, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per accedir a algunes zones. Depenent de l’interès de l’activitat, l’Ajuntament obre la possibilitat d’ampliar el calendari de portes obertes.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Alzheimer / Al·lèrgies alimentàries
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: