Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní organitza visites per conèixer la casa pairal de Can Guineu

L’Ajuntament de Sant Sadurní organitza visites per conèixer la casa pairal de Can Guineu

A principis de març s’han previst unes jornades de portes obertes per veure aquest edifici catalogat que recentment ha passat a ser de titularitat municipal.

Serà els dies 1,2,8 i 9 de març, de 10 del matí a 1 del migdia, per tal que la ciutadania que ho desitgi pugui visitar la casa pairal de Can Guineu. Aquest edifici va ser comprat per l’Ajuntament a finals de l’any passat als anteriors propietaris per valor de 300.000 euros.

Les places són limitades, cal inscripció prèvia a la web de la mateixa web de l’Ajuntament, i les visites es realitzaran en grups reduïts de 15 persones, cada mitja hora.

La brigada municipal ha estat realitzant treballs de neteja i desbrossament d’algunes zones d’aquest edifici protegit i declarat Bé Cultural d’Interès Local que dóna als carrers Sant Antoni i Hospital i que compta amb prop de 2.700 metres quadrats. També s’han reforçat i apuntalat algunes parts de l’estructura que es troben en pitjor estat.

La visita permetrà veure diverses zones d’aquest immoble, com el porxo i el pati, la zona on antigament s’hi guardava el bestiar, el celler, les habitacions, l’antiga capella o el claustre interior, una de les parts més singulars de la casa.

Per la situació actual de l’edifici, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per accedir a algunes zones. Depenent de l’interès de l’activitat, l’Ajuntament obre la possibilitat d’ampliar el calendari de portes obertes.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari
14:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: