Dilluns, 18 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Joan Ríos presenta aquest divendres la seva primera novel·la titulada ’30 d’agost’

Aquest divendres Penedès TV emet una entrevista amb el vilafranquí, Joan Rios, president de l’associació AMPERT i exregidor de Cultura.

L’entrevista coincideix amb el mateix dia en el que Ríos presentarà públicament la seva primera novel·la, titulada ’30 d’agost’ i que parteix de la pregunta sobre què passaria si desaparegués la imatge del Sant Patró el dia de la Festa Major.
Lector assidu fa uns anys es va decidir a participar en un curs d’escriptura a l’Escola de Lletres de l’Odissea. Això el va animar a escriure la seva primera obra amb l’objectiu de publicar-la. Aprofita una trama d’intriga i un relat del protagonista amb fets molt colpidors, per introduir també en el lector els valors culturals de la Festa Major.
En Martí, un pagès d’avançada edat i amo d’un petit celler de cava, és un home egocèntric, que idolatra la seva terra i valora les tradicions del lloc que l’ha vist nàixer. La Dolors, el gran amor de la seva vida, devota de Sant Fèlix, s’està morint i el Martí està convençut que només hi ha una manera d’evitar-ho: segrestar la imatge sagrada per portar-la a casa.
El fet que estigui escrita en primera persona fa que el protagonista despulli molts sentiments que , en general, els homes no saben exterioritzar.
Al llarg de quaranta-dues hores, en Martí es trobarà pres dins la teranyina que només ell ha estat capaç de teixir. Un temps limitat on, minut a minut, la tensió va en augment i on els dubtes del protagonista no portaran aigua clara fins al final.
La novel.la es presenta en un acte obert, aquest divendres a les vuit del vespre, al saló de plens del Consell Comarcal.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

14:45
40 hectàrees
Dolors Roca
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
15:30
El reportatge
Tracta'm bé

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: